fbpx

Wij zoeken mannen!


Ben jij een man? Hou je van zingen? En sta jij je mannetje tussen een hele club gezellige dames? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je nu HIER aan voor een GRATIS kijkrepetitie bij Het Eindhovens Popkoor. Oja, en we bijten niet (hard)…

Sunday Matinee op 27 okt. in De Kerk, Oostelbeers

De Kerk, Oostelbeers

Het Eindhovens Popkoor GOUD geeft op zondagmiddag 27 oktober een matinee concert in De Kerk in Oostelbeers. Een prachtige kerk omgebouwd tot heuse popzaal. Kaartjes zijn vanaf nu te bestellen voor €8,- per stuk via de koorleden (zonder reserveringskosten) of online.

We gaan verhuizen!

Na de zomervakantie gaan we met onze repetities verhuizen naar het Blue Collar Theater op Strijp-S. Een sfeervolle professionele theaterzaal stijlvol ingericht als nachtclub uit de jaren ’20. We hebben er heel veel zin in en gaan vanaf 19 augustus weer van start. We willen graag POPEI bedanken voor de goede zorgen van de afgelopen jaren. Wil je na de vakantie een keer gratis komen kijken en/of meedoen bij ons koor? Meld je dan HIER even aan!

Kijkrepetities 6 t/m 10 mei

We hebben besloten elke eerste week van de nieuwe maand gratis kijkrepetities te houden. Dat betekent dat er na de meivakantie meteen zo’n week aan komt. Mocht je willen komen kijken bij één van onze koren: Brons, Zilver of Goud,
meld je dan HIER even aan. Hopelijk tot snel!

Data kijkrepetities in mei:
• Ma. 6 mei 20:00 – 22:00 uur – Zilver (enige ervaring)
• Di. 7 mei 20:00 – 22:00 uur – Brons (beginner)
• Wo. 8 mei 20:00 – 22:00 uur – Goud (gevorderd)
• Vr. 10 mei 20:00 – 22:00 uur – Goud (gevorderd)

AANMELDEN

Open Avond: vrijdag 22 maart

Wil jij bij de start zijn van een nieuw popkoor? Wij houden op vrijdagavond 22 maart om 19:00 uur een Open Avond bij POPEI in Eindhoven. Hierop zullen we onder andere onze nieuwe opzet met 2 nieuwe koren introduceren. Ben jij nieuwsgierig naar wat Het Eindhovens Popkoor te bieden heeft, kom dan vrijblijvend langs en meld je even aan op het Facebook event via onderstaande knop. Hopelijk tot dan!

AANMELDEN OPEN AVOND

Een frisse start met Het Eindhovens Popkoor

We zijn inmiddels zo’n 3 jaar bezig met Het Eindhovens Popkoor en we merken dat het voor nieuwe aspirant leden steeds moeilijker wordt om nog aan te kunnen sluiten. Ons repertoire bestaat uit meer dan 20 nummers en het tempo en niveau ligt hoog. Daarom hebben we het plan opgevat binnenkort in een nieuwe opzet te gaan werken met 2 nieuwe koren met ieder een eigen profiel. Dit is natuurlijk een unieke kans! Wil jij hier bij zijn? Bekijk HIER onze nieuwe opzet en meld je vooral aan als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen.

AANMELDEN

Het was onvergetelijk!

Wow! Wat was dit vet zeg! Een uitverkocht Evoluon! Hier zullen we nog heel lang van nagenieten. Binnenkort nog veel meer te gekke foto’s en filmpjes, houd onze Facebookpagina in de gaten. Iedereen super bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

Sunday Matinee UITVERKOCHT!

Ons Sunday Matinee is nu al helemaal uitverkocht! Natuurlijk zijn we hier hartstikke trots op en hebben we er super super veel zin in! We gaan komende weken de laatste puntjes op de i zetten in de voorbereidingen en zien jullie hopelijk allemaal op 28 oktober in het Evoluon.