8 juli 2024 ruudvandeventer_1980

NIEUW KOOR! Het Eindhovens Rockkoor

Vanaf dinsdag 3 september

In Eindhoven Rockcity mag een rockkoor natuurlijk niet ontbreken. Rock ‘n’ roll zit in het bloed en bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan. Dus! Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van de klanken van AC/DC, Kiss, Guns ‘n’ Roses, Bon Jovi, Nirvana, Muse, Within Temptation, Metallica, Foo Fighters, Green Day of bijvoorbeeld The Stones? Kom dan snel een keer meedoen met ons nieuwe rockkoor! We gaan in september starten en we repeteren in een prachtige voormalig underground nachtclub in Eindhoven. MEER INFO

We repeteren op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur bij Let’s Play op de Tongelresestraat in Eindhoven. Dit koor is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar ongeacht niveau of ervaring. Wij gaan zorgen dat iedereen een fijne start kan maken in dit nieuwe koor. Dus! Hou jij van rock én hou je van zingen? Meld je dan HIER aan en kom binnenkort een keer vrijblijvend meedoen.

, ,