8 november 2021 ruudvandeventer_1980

Binnenkort: Het Oranjekoor

Vanaf 6 jan. 2022

Voor ons begint het nieuwe jaar ook met een nieuw koor: Het Oranjekoor! Wat is er leuker dan uit volle borst meezingen met Hollandse hits? Nou, dit doen met een heel koor! Van klassiekers van Ramses Shaffy en Andre Hazes tot hedendaagse hits. Als het maar Nederlandstalig en vooral heel gezellig is. Je wordt meegenomen in het plezier van het meerstemmig zingen o.l.v. een enthousiaste dirigent in een sfeervolle ambiance. Nog nooit eerder in een koor gezongen? Geen probleem! Dit koor is erop gericht dat ook beginners een makkelijke start kunnen maken. We gaan repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de prachtige zaal van het Blue Collar Hotel op Strijp S. Hou jij van het Nederlandse lied én hou je van zingen? Meld je dan HIER aan en kom vrijblijvend vanaf januari een keer gezellig meedoen.

, , , , , ,