28 mei 2020 ruudvandeventer_1980

Corona update

Wij hadden onze hoop gevestigd om vanaf 1 juni weer te kunnen gaan repeteren. Echter laat de situatie dat momenteel nog niet toe. Ondanks dat samenkomsten tot 30 pers. op 1,5 meter afstand weer worden toegestaan is er nog te veel onzekerheid. Het mogelijke effect van zingen in groepen wordt momenteel onderzocht en wordt daarom ook door het RIVM afgeraden. Het is dus nog te vroeg om op een verantwoorde manier de repetities te hervatten. Wij hebben daarom besloten om t/m 1 juli door te gaan met onze “Popcorona Webinars”.

Daarna luiden wij de zomervakantie in t/m 23 augustus. Alle geldende maatregels m.b.t. het coronavirus gelden momenteel tot 1 september. Wij kunnen dus niet verder kijken dan die datum, maar als de dalende trends blijven voortzetten gedurende de zomer blijven wij optimistisch om na de vakantie weer te kunnen starten. Heb jij interesse in Het Eindhovens Popkoor en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we weer van start gaan? Meld je dan even aan via ons aanmeldformulier en we geven je een seintje wanneer we weer beginnen.

Wij missen het samen zingen enorm, maar vinden het erg fijn dat we toch met elkaar in contact kunnen blijven in deze lastige tijd. Hou vol en hopelijk tot snel! #staysinging